Mitt favoritt magasin

Bladhyllene på Narvesen flommer over av magasiner om mote, sminke og kjendissladder. Gjesp.Men nå har jeg funnet Stella, og herfra er det kun hun som gjelder. Stella er fullt av gode kulturtips, nyheter, intervjuer med inspirerende kvinner (både kjente og ukjente), passelige doser sunnhet og humoristiske tekster.

Reportasjene handler blant annet om personlig utvikling, livsstil, reise, psykologi, økonomiråd og sosiale medier. En god miks! I tillegg har de givende saker om trening og kosthold og skjønnhet, men uten at det blir hysterisk. Jeg mener, for meg har det aldri vært en teaser til appetitt og helse å lese om folk som veier frokosten sin på gullvekt og løper 3 mil hver dag. Journalistene i Stella synes heldigvis å ha tenkt seg om to ganger før de skriver. De skriver balansert om mye forskjellig støttet av innbydende bilder.  Tilsammen blir Stella en estetisk nytelse.


I dag fikk jeg nytt nummer i posten, stappfullt av godsaker. Intervju med den tøffe Jenny Skavlan, reisereportasje om egotripping, boktips, bruksanvisning for sosiale medier, lekre mattips og mye annet snacks! Crossover-Stella: et dameblad med samfunns - og debattstoff må bare gi enda mer gass!Bestill ditt abonnement her! 

Leser du Stella?

Stikkord:

2 kommentarer

lammelaartanker

28.09.2012 kl.21:06

Det er interessant i seg selv at du som bruker av sosiale medier finner Stella interessant. Jeg leser ikke ukeblader selv, men ser for meg at mye av stoffet som blir dekket der også blir dekket i blogger. Er jeg helt på jordet?

Uansett: Jeg ønsker deg god helg!

Og gratulerer med ny blogg.

skraatak85

29.09.2012 kl.09:10

lammelaartanker: Du har rett, men for meg handler det om å kunne lese om sosiale medier på papir og ikke bare på sosiale medier;) Og som sagt, journalistene er dyktige og kommer alltid med et nytt godt poeng.

Jeg er veldig glad i å kunne logge meg av noen ganger og dykke ned i et godt og spennende magasin. Blogger vil aldri erstatte det.

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits