Pisspreik av høy kvalitet

Senioruniversitetet i Odda opplevde besøksrekord da journalist og forfatter Linda Eide (kjent fra Norsk attraksjon) var satt opp på plakaten. Eide fortalte om hennes nye bok «Oppdrag mottro-jakta på gamle dager» som handler om telefonsamtaler mellom Eide og hennes mottro (mor).  Mottro kommer aldri med noe gammelt nytt, men noe nytt om det gamle, forklarte Eide. Og i følge mottro er det å smile i dag tatt helt av. Et skeptisk uttrykk fikk Linda på plass allerede i barndomsalder. 

Humoristen Linda Eide: Ja, ja solen skinner, men det kan når som helst skye over!

Jeg dro videre i Oddarus til Sentralbadet for å høre på litt pisspreik. Frode Grytten leste høyt fra «50 shades of grey» i pissoaret mens publikum stod som sild i tønne. Grytten hadde tatt sine friheter og flettet inn litt distriktspolitikk. Det ble mottatt med stor begeistring. Jeg har tatt opp en liten videosnutt eksklusivt for dere. 

Nå har jeg vært fengsla av Odda i over to døgn og det tar på. Heldigvis har jeg huset mitt hvor jeg kan trekke meg tilbake og blogge og fordøye alle inntrykk. Helt tilslutt vil jeg gi dere en litterær perle fra diktsamlingen "Barndomstolen" til poeten Ulf Karl Olov Nilsen (Ukon). Tygg på denne!Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits