JEG HAR SYNDET

Jeg har syndet - tilbragt halve arbeidsdagen i et treningsstudio. Midt på blanke formiddagen har jeg vært i idrettens vold. Men, historien er ikke så stygg som du tror. Jeg hadde sikret meg fullastet iPhone med podcaster av nyheter. Foran meg, en flatskjerm som viste reprise av "The Big Bang Theory" og ukeavisen Dag og Tid plassert foran på tredemøllen.

 Ja, jeg løp en time. Ja, det var slitsomt. Ja, jeg svettet. Ja, jeg måtte unnvære fylla kvelden før. Men, sjekk resultatet:

Formen har aldri vært bedre. Etter 1 mil 5,2 km var jeg fylt med nye ideer og var høy på endorfiner. Vel hjemme med fem nye ideer til blogginnlegg. Jeg publiserte nye tweets og facebook oppdateringer. Jeg malte 3 bilder og begynte på seks nye romaner. Jeg var blitt en Duracell kanin. Fysisk aktivitet trigger kreativitet. Det er ingen løgn det mediene skriver. Det er fakta.

 Synder du?

#trening #helse 

6 kommentarer

Ekahm

24.10.2013 kl.17:48

Hehe, her syndes det på høyt plan både i teori (bachleor i idrettsvitenskap) og praksis. Men så er jeg svak for fysisk aktivitet og idrett og høster dets positive egenskaper som en økning av utskillelse av endorfiner (i opptil 12 timer etter endt treningsøkt), klare tanker, velvære og varme tær og fingre (som ellers er frossen året rundt), bedre selvbilde og selvtillit. Listen er lang, men jeg skal ikke kjede vettet av dere...Amen sier jeg bare.

skraatak85

24.10.2013 kl.18:51

Ekahm: Haha....godt å høre! Jeg er fortsatt høy på endorfiner. Men skal roe meg ned nå med Vestlandsrevyen.

Lone Lunemann

15.11.2013 kl.14:31

Ja! Eg har blitt avhengig av å løpe anna kvar dag. Følar meg som ein superhelt kvar gong. Folk ser rart på meg. Eg er blitt ein streiting ass. Eg nytar det (ikkje å bli satt i bås med Kari Jaquesson, men treninga).

skraatak85

15.11.2013 kl.14:57

Lone Lunemann: Annenhver dag? Spreking! Keep it up.

Lone Lunemann

15.11.2013 kl.15:43

Har vore store omveltingar i livet i dei siste månadane, så det å halde på treningsrutinane har vore gull for meg. Utover det er jo alt (mykje) kaos!

skraatak85

15.11.2013 kl.16:18

Lone Lunemann: Ja, det er fint med rutiner. For meg er min ukentlige tur i svømmebassenget helt avgjørende!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits