Oppdatering fra praksis

Nå har jeg vært 2 uker i praksis på informasjonsavdelingen ved Den Nationale Scene. Siden sist jeg skrev har jeg blitt forfremmet. Ikke for det. Jeg sitter fortsatt inne på kontoret til sjefen. Men jeg har fått min egen pult! Det er travle dager og mye som skal gjøres før lanseringen av teaterrepertoaret for 2013. Tekster skal skrives, pressen skal informeres og hundrevis av telefoner skal taes. I tillegg til å skrive tekster får jeg være med på spennende møter på andre siden av gaten, i selve teateret. Der passer sjefen og jeg på at pressen oppfører seg etisk riktig når de intervjuer skuespillere og tar pressefoto.


I en pause snek jeg meg inn i teaterarkivet. Det var et rom full av papirsverte og litteraturtunge manus i alfabetisk rekkefølge. Jeg bladde gjennom et par klassikere og kjente at dannelsen steg et par hakk.


Når arbeidsdagen er slutt er hjernen min godt brukt, mens kroppen sliter med rastløshet. Derfor har jeg lagt inn en fast omvei hjem, rundt store Lungegårdsvannet. Det blir 40 minutter i hurtig tempo. Det er en fin runde, bortsett fra hver gang jeg blir nedrent av treningsentusiaster i tights. Selv foretrekker jeg å GÅ. Fordi det er så mye vakkert å se, fordi Bergen by bygges opp og endres omkring meg, fordi jeg har mye å tenke på og fordi Thomas Espedal har sagt det...Stikkord:

5 kommentarer

June

31.10.2012 kl.12:22

Likar så godt det du skriv!

skraatak85

31.10.2012 kl.16:51

June: Jeg liker så godt at du kommenterer!

Tine

31.10.2012 kl.18:03

Du skal høre etter når Tomas Espedal taler :) Heldiggrisen deg som får jobbe på teateret. Vi publikumere gleder oss vilt til lanseringen, men får nøye oss med lørdagscafè på lørdag, foreløpig.

lille-t

31.10.2012 kl.18:58

Heiheihei, ikke diss treningsentusiaster i tights! Det er meg, etter flere timer psykisk oppbygging på sofaen. Og når jeg suser ("suser") rundt vannet så tenker jeg ofte at alle som går tur er mye kulere enn meg og av og til får jeg lyst til å si at de har fine sko eller fin jakke, men så kommer jeg på at jeg ser ut som en sjelløs idiot i treningsklær, og at ingen vil ha komplimenter av en sånn.

Men hei, praksisjobben din ser gøy ut. og jeg liker det du skriver.

skraatak85

31.10.2012 kl.19:35

lille: Sorry. Ikke ta det personlig:) Neste gang må du stoppe opp (pauser er undervurdert) og si hei, kanskje det er meg du ser...

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits