FRA BONDENS MARKED TIL SOFAEN: ENDETIDSBETRAKTNINGER

I helgen har jeg vært på Bondens marked som nå har lokalisert seg på torget. Der stod bønder på rekke og rad med kortreist mat til nyskjerrige bergensere. Utsalget bestod blant annet av av frukt, eplesaft, økologisk kjøtt, ost, rømmergrøt, fisk, hjemmebakt brød, egg og ripsgele. Gratisprøver var det masse av så mett ble jeg også!

Det var mye folk og fe, men jeg tok det kult. Jeg småsnakket med matprodusentene og fikk en timeout fra de utallige kjedebutikkene. Vel innstallert i sofaen kunne jeg lese i Aftenposten Innsikt at vi nærmer oss endetiden med stormskritt. Jeg ble fascinert og begynte å lese meg opp på emnet. Om alt går etter "planen" har vi knappe 5 dager igjen. 

Er du fascinert av verdens undergang?

Stikkord:

3 kommentarer

Tine

16.12.2012 kl.15:43

Mayakallenderen forteller oss at ting skal skje, er det 21 desember 2012? De fleste i "den alternative verden" mener det er noe positivt som skal skje. At vi plutselig skal begynne å bry oss om hverandre, og at all krig skal ta slutt. Det går jo ann å håpe :)

Ha en strålende 3 søndag i advent!

skraatak85

16.12.2012 kl.20:41

Tine: Jepp. 21. desember går verden under, men hva det "betyr" gjenstår å se...

Nyter dagene enn så lenge!

Konstantius

17.12.2012 kl.15:17

Jeg er veldig interessert i mayakalenderen og det lenge før det ble store greier blant folk og media. Det som er synd er at enkelte folk har fått det for seg at jorden går under, at alt vil ende. Det er skapt av mennesker som ikke har peiling og bare tolket seg dit hen uten noen grunnlag for det. Det er ganske sårende fordi en del folk tror på det og finner på ting som de ikke burde. I skriftene står det ingenting om at jorden går under, men noe mer som at verden vi kjenner den ikke vil bli den samme. Eller som det du nevner er også en fin tolkning. At kalenderen går ut kan tolkes på flere måter, men som sagt, mayafolket har ikke nevnt dommedag.

Vi får se hva som skjer den 21. desember, men ikke forvent noe store greier med det første. Jeg tror det tar tid og at det har noe med klimaet og været å gjøre.

Angående torgdagen så visste jeg ikke om den, så det gikk meg hus forbi. Uansett gledelig at du var der og fikk prøvesmake det som var. Der burde jeg absolutt vært.

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits