AVKOBLING

Ute er det kaldt, bekmørkt og kaos av mennesker i hektisk julehandel. Jeg holder meg langt unna. Er det noe som trigger angsten, så er det kjipe og stappfulle kjøpesentre! Hjemme under skraataket er det varmt og trygt. Med den nyeste utgaven av Stella og en proteinbar senker roen seg. Magasinet byr på dybdeintervju med Lene Marlin, kulturminister Hadia Tajiks favoritter i bokhyllen og neste års trender. Noe for enhver smak!

Men litt dramatikk trenger jeg for å overleve. Derfor passer det godt at jeg har opprettet en konto hos Netflix. Den nye amerikanse videotjenesten er intet mindre enn verdens største streaming-tjeneste for film og video! Akkurat nå er det den danske krimserien; "Den som dreper" som opptar meg. Etterforskeren Katrine Ries og hennes (kjekke) partner Thomas Schaeffer jakter på en seriemorder i Danmark. Karakterene er sammensatte og manuset er av høy kvalitet. Om julen blir for koselig og forutsigbar anbefales denne serien på det varmeste!


Hvordan kobler du av?

Stikkord:

4 kommentarer

Ingunn

22.12.2012 kl.17:53

Jeg kobler best av under lurveteppet i sofaen min. Enten leser jeg på nettet, ser tv eller leser ei god bok. Det beste som finnes er det å slappe av. Sånn er det blitt.

skraatak85

22.12.2012 kl.17:55

Ingunn: Herlig. Ha en fin kveld!

Kristine

23.12.2012 kl.00:01

Kobler gjerne av med et magasin og en deilig proteinbar jeg også! Eventuelt en tur i frisk luft eller en styrketreningsøkt :)

Kamelrytterske

23.12.2012 kl.11:31

Solsnu og jul kan brukes til så mangt. Avslapping og ettertanke henger gjerne sammen. Magasiner kan gi innspill til nye tanker og utvikling. Innholdet i Tadjiks bokhylle kan gi inspirasjon til å se på nye horisonter. Godt med slike fristeder når omgivelsene blir for trange.

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :-) Håper du får en fin jul du også :-)

Klem og ta vare på deg :-) :-)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits