NATURENS SOVESNACKS

Jeg vant en bloggkonkurranse denne uken! Premien var en eske med RestBites, som består av sjokoladefirkanter med økologisk gresskarkjerneekstrakt. Produktet lover en søvdyssende og beroligende effekt. Enten det gjelder å få en rolig start på dagen, eller en godt natts søvn. Jeg har spist et par biter og smaken er det ingenting å utsette produktet på! Følelsen av velvære og indre ro er jeg derimot usikker på. Mulig det bare er min skepsis til slike "vidunderkurer" som slår ut, derfor skal jeg gi det en sjanse til. I kveld skal jeg spise noen rause biter på sengekanten og telle sauer til jeg slukner.

Stikkord:

4 kommentarer

Susanne

20.12.2012 kl.18:35

Sjokolade inneholder faktisk koffein, så den søvndyssende effekten ville jeg tatt med en klype salt... Men gode er de sikkert :)

skraatak85

20.12.2012 kl.19:17

Susanne: Haha...det tenkte jeg faktisk ikke på!

mona

27.12.2012 kl.16:39

Hei

Gresskarkjerneekstrakt inneholder mye tryptofan, en aminosyre kroppen vår bruker til å lage serotonin ("velværehormon"). Serotonin blir igjen omdannet til melatonin (søvnhormon) når det er mørkt. Så tas gresskarkjerneekstrakt på dagtid, så virker den beroligende, og anti-depressivt. Tas det om kvelden før leggetid, virker det lett søvndyssende.

Håper dette ga litt mer svar :)

Vil du har rent gresskarkjerneekstrakt, så finnes det som et pulver på helsekosten, heter Zenbev, og koster 299,- Ps jeg har zenbev med sjokoladesmak, derav også sjokolade... hehehe ;) men produktet er helt vegetabilsk, uten gluten, melk, kunstige midler osv.

skraatak85

27.12.2012 kl.16:42

mona: Takk for utfyllende svar, de hjalp!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits