MAT-MAS

Det er mye mas om trening og kosthold om dagen. Både aviser, sosiale medier og på tv flomme over av tips og råd. Slik er det hver januar. Heldigvis roer det seg etterhvert. Men det er ikke til å komme bort i fra at et sunt kosthold har noe for seg. Jeg kjenner at kroppen min blir glad når jeg gir den næringsrik mat. Jeg har bakt knallgrove rundstykker som jeg fikk i julegave av Origo-nissen og jeg tar superdrikken min. At dagene blir lengre og lysere hjelper jo selvsagt også på humøret.

Det handler om å ikke bli fanatisk, men å finne en balanse. Jeg jobber selv med å finne den, så jeg sier ikke at det er lett. Mitt beste tips er å spise en god og solid frokost. Det legger et godt grunnlag for dagens mange fristelser. Ikke minst gir det energi til å takle en utfordrende hverdag. Jeg synes også at tallerkenen blir mer innbydende når den er fargerik. Om kveldene spiser jeg ofte peanøtter, skiver med sjokoladepålegg og drikker kakao med krem. Alt med god samvittighet såklart. Ja takk, begge deler!

 

Stikkord:

4 kommentarer

Tine

04.01.2013 kl.19:15

Høres ut som du har full kontroll. Jeg har tro på minst mulig mat før kl. 12, for da driver kroppen å kvitter seg med avfallsstoffer. Det er viktig å finne det som passer en selv :)

bibbi

04.01.2013 kl.19:20

Det er balanse som er best :-)

skraatak85

04.01.2013 kl.19:25

Tine: Hm...men blir du ikke veldig sulten da? Kl 12 er jo langt på dag;)

Kristine

04.01.2013 kl.21:15

Den balansen er ikke lett å finne! :p

Har selv prøvd masse forskjellig, før jeg fant ut at næringstett mat(kjøttkraft, lever, osv.) kombinert med mye proteiner og litt mindre karbohydrater er det som fungerer best for meg nå, en ting er i alle fall sikkert og det er at næringsrik mat burde stå i fokus! :)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits