NETTSHOPPING

Jeg synes det er slitsomt å være i klamme og overfylte klesbutikker. Alt ser feil ut i de små prøverommene! Men klær må man jo ha, så nå skal jeg teste ut nettshopping. Vårkatalogen til H&M kom i postkassen i dag og ser lovende ut. Til lesingen nytes den nye proteinbaren i YT-serien.Handler du klær på nettet?

Stikkord:

5 kommentarer

Ekahm

15.01.2013 kl.17:48

Har aldri handlet klær via internett. Er for utålmodig til å vente på å få pakke i posten. Enda verre om det ikke passer og alt må sendes i retur. Synes det blir mye ekstra styr. Men handler bøker og duppeditter via nettet;)

Mostly

15.01.2013 kl.19:40

Har ikke kjøpt et klesplagg i butikk på mange år, bare netthandel her. Gudrun Sjödén er favoritten, fargerike, spennende kolleksjoner med høy kvalitet på plaggene. Ikke så veldig stive priser heller, og jeg har aldri returnert/byttet en eneste ting. Det eneste jeg ikke kjøper på nett er sko/støvler, slikt MÅ prøves. Timarco har mye lekkert i undertøy! Liker ikke å kave rundt i svette butikker jeg heller, så lykke til med handelen! Enda en positiv ting ved kleshandel på nett; man faller ikke så lett i impulskjøp-fellen!

Ingvild S

15.01.2013 kl.21:20

Jeg har kjøpt mye på nettet i det siste, både til meg og Iben. Favoritten er laredoute.no og faktisk ellos.no, ikke så kjerringaktig som det en gang var!

Andrea

16.01.2013 kl.15:06

Jeg anmoder deg til å boikotte H&M i allefall. Det gjør jeg..

;)

Karoline

17.01.2013 kl.12:53

Jeg er enig med deg! Det kan være slitsomt å handle i butikker! Spesielt på lørdager med lange køer til prøverommene etc. Jeg handler mye på nett, hovedsaklig basic klær som ikke trenger å prøves, men også hvis det er gode tilbud :)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits