KULTURTIPS

I dag ble hele vårprogrammet til Litteraturhuset i Bergen offentliggjort. Det er et godt variert tilbud som serveres. Siden jeg hadde problemer med å kjøpe billetter til åpningen, er jeg ekstra glad for gratisarrangementer! En av satsingene er "søndagsskole", jeg må innrømme at jeg rynket på nesen da jeg leste det. Høres jo litt pretensiøst ut? Men 24. februar er det selveste Agnes Ravatn som skal preike, om utsettelsessyndromet, så klart...Blir nok en høydare!

 

Et annet arrangement jeg er spent på er første direktesending av NRK-programmet "Debatten". Med et publikum utelukkende bestående av bergensere kan det bli både interessant og underholdende.

 

Studentersamfunnet i Bergen har også sluppet vårprogrammet. Her er mange godbiter du ikke vil gå glipp av! Mandag 11. februar blir det skrivekurs med kultur og debattredaktør, Hilde Sandvik i Bergens Tidende. Hun skal blant annet lære oss å skrive gode og velformulerte kronikker. Dagen etterpå blir det debatt om trygdesamfunnet. Stadig flere mottar trygd og antallet uføre stiger. "Å nave" ble fjorårets nyord. Jeg spår en høylytt debatt med sterke meninger!

 Stikkord:

3 kommentarer

Tine

28.01.2013 kl.21:49

Alt foregår jo på nynorsk på det der Litteraturhuset! Piffen har helt gått ut av meg, så fra å være ivrig og ventende er jeg heller lunken til hele huset.

Skrivekurs kunne jeg tenkt meg, så jeg får se om jeg kan sniffe opp Studentersamfunnets program, og se om der er noe for meg. Takk for tips!

Karen

28.01.2013 kl.23:36

Åh, fine kultur-Bergen. Savn!

skraatak85

29.01.2013 kl.08:52

Tine: What? Hva er galt med nynorsk? Jeg er enig at åpningshelgen blir en blandet sak, men det blir nok bedre etter hysteriet har fått lagt seg...

Sees på skrivekurs, det er åpent for alle:-)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits