HOUSE OF CARDS - NY FAVORITTSERIE

1. februar var det premiere på serien "House og Cards" med Kevin Spacey i hovedrollen. Den politiske dramaserien vises kun på Netflix og er regissert av David Fincher som blant annet står bak filmene "Zodiac", "Figth Club" og "The Social Network". Medlemskap hos Netflix koster 79 kroner i måneden og kan bestilles her!

 Kongressmedlemmet Francis Underwood (Kevin Spacey) gjør alt han kan for å få det som han vil. Serien viser oss grådigheten og korrupsjonen i dagens Washington D.C. Journalisten Zoe Barnes (bildet) er min favoritt. Hun er en nådeløs og hardtarbeidende reporter i den lokale avisen, Washington Herald. Hun inngår et hemmelig samarbeid med Francis. Sammen forsøker de å snu opp ned på maktkabalen i den amerikanske kongressen. 

"House of Cards" er full av kyniske og iskalde karakterer som likevel klarer å kapre seernes sympati. De er rå og direkte og skaper spenning tross lite vold og action-scener. Jeg har sett tre episoder og er hekta! 

Stikkord:

2 kommentarer

Susanne

11.02.2013 kl.16:29

Hadde egentlig bestemt meg for å holde meg unna Netflix siden jeg har film- og seriemedlemsskap flere andre steder. Men nå har jeg hørt så mye bra om denne serien at jeg kanskje må sjekke det ut likevel...

skraatak85

11.02.2013 kl.16:32

Susanne: Ja, du vil ikke angre!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits