JEG, EN SOME-NERD

Jeg er en some (sosiale medier) nerd. Det betyr at jeg stadig utbryter: "jeg må bare sjekke...", "Det har jeg lest på Twitter/Facebook..." og slenger ut sitater fra Twitter og diverse blogginnlegg. Jeg får abstinenser når jeg ikke har nettilgang eller når det er lenge siden jeg har oppdatert meg på sosiale medier.

I tillegg til bloggen er jeg aktiv på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube og har så vidt rukket å begi meg i kast med ferske Vine. Ulempen og fordelen med sosiale medier er at de blir stadig oppdatert. Det gjør at du må følge med døgnet rundt om du skal henge med i strømmen av oppdateringer. Frykten for å gå glipp av noe, er alltid tilstede.

Å logge på Twitter er det første og siste jeg gjør hver dag. Det er ikke alltid jeg har noe å melde, men det er alltid noe å spore. Jeg har alltid en blogginnlegg i tankene og det hender ofte at jeg blogger om sosiale medier. Noen ganger blir det så meta at jeg forvirrer meg selv...

Det er delekulturen jeg liker med sosiale medier. Alle de kreative måtene jeg kan bidra på som, bilder, video, poesi, sleispark og ironi. En årsak er at sosiale medier alltid er tilgjengelig, det er gratis og det er ingen sensur. Ikke minst når jeg frem til mange. Men det er en bakside også.

Jeg er samtidig møkklei av presset om å dele alt jeg gjør. Ikke minst at det du deler bør være prestasjoner, som en treningsøkt, en deltakelse på en debatt, et kulturarrangement eller et besøk på en fancy restaurant. Stress. Her på skraatak deler jeg heller det som hverdagen består av;  flaue og grå øyeblikk.

Mulig dette bare var forvirrende, men vi some-nerder er i grunnen en smule forvirret selv.

Stikkord:

2 kommentarer

Tine

19.08.2013 kl.16:42

Du har helt rett, veldig mange ting som blir postet, både her og der, handler om hvor flinke vi er. Jeg selv skryter av at jeg er veldig flink å lese veldig gode bøker også er jeg veldig flink å gå veldig lange, bratte turer. I mitt hode handler det selvfølgelig ikke om skryt, men om å kanskje motivere og dele min glede over både frisk luft og fjell og lesing. Jeg selv synes det er kjedelig når det to ganger for dagen kommer oppdateringer fra solsengen i Tyrkia, men noen synes kanskje dette er kjekt også :)

skraatak85

23.08.2013 kl.16:09

Dere må sjekke dette: http://sosialemediereliten.tumblr.com/

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits