HØYDEPUNKTER FRA PRAKSIS SÅ LANGT

Etter to uker i praksis ved Litteraturhuset begynner jeg å bli varm i trøyen. Jeg har blitt godt kjent med huset, de hyggelige ansatte og opplevd mange spennende arrangementer! Et av høydepunktene var da forfatter Hanne Ørstavik leste opp et utdrag fra kåseriet "Begjær". En ærlig og åpen tekst som skapte gjenklang hos meg. Hele teksten kan du lese på Minervanett sine nettsider og anbefales sterkt.

Når jeg jobber på arrangementer på kveldstid er oppgavene mine å ta bilder, tvitre og hjelpe til med rigging før start. Ellers er jeg tilgjengelig for å svare på generelle spørsmål fra gjester. Jeg føler meg priviligert som får være med på å gi gode kulturtilbud til bergensere!

En av mine favorittserier er den danske krimserien "Broen" hvor vi møter etterforsker Saga Noren. Da jeg hørte at manusforfatterne skulle besøke Litteraturhuset var jeg kjapp ute med å sikre meg vakt den kvelden. Camilla Ahlgren og Hans Rosenfeldt delte raust av sine hemmeligheter da de ble intervjuet av journalist Kari Birkeland. Publikum fikk høre om skriveprossesen og hvordan man skriver en god TV-serie. I tillegg fikk vi se eksklusive klipp fra kommende sesong 2.

Les hva jeg tidligere har blogget om praksisoppholdet 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits