EN VIKTIG OG TANKEVEKKENDE FORESTILLING

Denne uken har jeg vært på prøveforestilling av "Meet me" på Den Nationale Scene. Forestillingen er et nyskrevet drama om unge asylsøkere som lever i limbo, mens de venter på oppholdstillatelse eller avslag. På scenen møter vi desperate ungdommer som lever med livet på vent.

De slår tiden ihjel med å vente på bussen, i frykt for og flykt fra dem som er mer brutale enn dem selv, med å henge ved den blå steinenved å slentre gatelangs og ved håpet i en graviditet mot alle odds. 

Nymotens musikk strømmer ut av høytalerne og videokanoner skyter fargerike bilder. Publikum sitter på begge sider av scenen og kommer nært på. Her veksles SMS-er, frekke og morsomme replikker, raseriutbrudd, men også sårbare dialoger. Skuespillerne er samspilte og beveger seg høyt og lavt i et minimalistisk scenerom bestående av gitter.  

Fra venstre: Milad Farokh, Sulekha Ali Omar og Stian Isaksen. Foto: Magnus Skrede

Teaterstykket er skrevet av dramatikeren Liv Heløe og regissert av Cecilie Mosli. Urpremiere 25. mai på Lille Scene på DNS under Festspillene i Bergen. NB! Forestillingen spilles på engelsk.

Stikkord:

2 kommentarer

Tine

23.05.2013 kl.16:53

Godt å høre at du likte det, for dette er det neste på programmet. Håper Stian Isaksen får lov å spille noe annet enn en sutrebaby denne gangen :) Stilig bilde du har brukt, kan jeg låne det?

skraatak85

23.05.2013 kl.16:56

Tine: Bildet kan du gjerne bruke. Pressebildet tilhører DNS, så husk å kreditere fotografen. Blir spennende å høre hva du synes.
God fornøyelse!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits