EN SPENNENDE TIRSDAG

I dag har jeg gjort litt av hvert. Startet tidlig som vanlig med frokost, avislesning og research på Internett. Så dro jeg til Bergens Tidende for å bli intervjuet av journalist Kjersti Mjør. Hun var hyggelig, stilte gode spørsmål og spanderte kaffe. I tillegg var jeg en tur i parken sammen med en fotograf. Hun ba meg om å se sur og streng ut, så jeg tror det blir et bra bilde. Resultatet kan du lese i BT-Magasinet lørdag 8. juni.

Etterpå syklet jeg til min alle siste time hos (den ene) psykologen min. Vi har snakket sammen i flere år, men nå er det slutt. Det var en fin avslutning uten dramatikk. Livet går videre.

Deretter bar det videre til Klostergarasjen for en kjøretur utenom det vanlige. Jeg fikk festet et elektrisk stetoskop til brystet og ble plassert på en seng bakerst i en varebil. Men ta det helt rolig, vi snakker Festspill! Detaljene får dere i morgen. Nå må jeg legge meg.

Stikkord:

2 kommentarer

Lykkeliten

29.05.2013 kl.15:09

Du får jammen presset inn mye på en dag!:)

skraatak85

29.05.2013 kl.15:13

Lykkeliten: Ja, denne tirsdagen ble det mange kontraster. Heldigvis litt roligere i dag, slik at jeg får sunket inn alle inntrykkene:)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits