HERREGUD, DAGENE FLYR...NOT!

Noen ganger ønsker jeg å være som andre bloggere og begynne et blogginnlegg med følgende strofe: "Herregud, dagene flyr! Det er så travelt! Døgnet skulle hatt flere timer!"

Men jeg synes ikke det er for få timer, tvert imot faktisk. Jeg kan sitte og se timeviseren bevege seg i sneglefart fra ett minutt til det neste. Jeg venter på neste måltid, neste tv-program, neste tanke, neste ferske avis, neste (interessante) tweet etc. Jeg ønsker å glemme tid og sted, se på klokken og utbryte: "Oi! Er klokken så mye?" Som regel ser jeg på klokken og sukker: "Æsj. Er den ikke mer?"

Så mens super-bloggerne er på shopping, blogg-events, sponsor-møter, premierer og stresser med at tiden går så altfor fort, sitter jeg her og synes tiden går så altfor sakte. "Stopp verden, jeg vil av!" er langt unna mit vokabular. Det er ikke det som er problemet.

"Hjelp verden, jeg vil på!"

Stikkord:

14 kommentarer

ann judith

05.11.2013 kl.17:11

Men du er jo her, du er synlig, du tar mange fine bilder og skriver mange fine tekster. Så du er da på;) Dessuten er det bare noe mange sier. At det er så travelt. Jeg sier det også. Men det er ikke sant;)

Sender deg en klem, jeg:)

skraatak85

05.11.2013 kl.17:13

ann judith: Takk for varmende kommentar! Den trengte jeg. Er så takknemlig for at nettopp du vil lese det jeg skriver:)

June

05.11.2013 kl.18:36

Eg kunne ikkje tenke meg nokon meir på enn deg. Sjølv er eg ein av dei som synest timane går for fort, men eg får berre gjort halvparten av alt du får til.

skraatak85

05.11.2013 kl.18:39

June: Det var hyggelig sagt. Ikke alltid like lett å se hva man selv får til/gjort. Men dagene mine er fortsatt uendelig lange. Uansett. Det ene utelukker ikke det andre...

Lammelåret

05.11.2013 kl.19:15

Kanksje du skulle skrive mer? Det kan du og det gir deg vel noe?

En trenger litt "støy", noe utenfra som tar oppmerksomheten. Å bare bo i seg selv, kan tære på motivasjon og gleden. Dagene blir lange når hodet er tomt.

Ønsker deg en fin kveld!

skraatak85

05.11.2013 kl.20:43

Lammelåret: Takk for det:) Jeg skriver og skriver på ulike tekster...det er godt. I kveld skal jeg kose meg med gårsdagens episode av "Broen".

Ha en fin kveld, du med!

Marita Hansen

05.11.2013 kl.23:58

Jeg vil bare si tusen takk for at du er til. Det er ikke så mange av internettmenneskene jeg finner genuint interessante (oi, den var vel litt stygg? oh well, det er tirsdag), men du er en av dem. Jeg ville bare si det. :-)

skraatak85

06.11.2013 kl.09:22

Marita Hansen: Takk for hyggelig kommentar! Jeg er oppriktig glad for sånne som deg også, som roser, gir tilbakemelding og deler videre. Du er en raus person, Marita!

Eivind

07.11.2013 kl.10:43

Mitt mantra (de fleste løfter øynebrynene og kaller meg en raring når de får høre) har alltid vært at "jeg skulle så gjerne leve for alltid!" eller i hvert fall så lenge jeg måtte ha lyst. Jeg vil verken stoppe tiden eller at den skal gå fortere eller tregere. Jeg vil ha den akkurat slik den er. Jeg liker å følge med på den stadige utviklingen i verden og med menneskene. Å være en observatør, en flue på veggen. Jeg har et hode stappfullt med ideer, tanker, ambisjoner og kreative innfall. Jeg er redd jeg ikke rekker over alt før jeg dør. Det samme med bøker jeg vil lese, mennesker jeg vil bli kjent med og kunnskaper jeg enda ikke innehar. Tenk bare på alt det vi enda ikke vet om universet! Jeg vil vite hva som er rundt neste sving! At man ofte ender opp med flere spørsmål enn svar er jo også noe av det artige med mysterier.

Jeg har også en teori om at hvis jeg setter meg umulige mål, vil jeg alltid ha noe å streve etter og dermed aldri bli deprimert eller se en meningsløshet i tilværelsen. Da jeg forklarte alt dette, mitt ønske om å leve veldig lenge i psykologitimen på vgs for ca. 10 år siden, møtte jeg ingen forståelse (forøvrig et av de mer interessante og nyttige fagene jeg har hatt på skolen) blant medelever i klassen. Det var ingen som klarte å se for seg en slik tilværelse. Jeg har enda til gode å møte noen som har vært enig med meg eller hatt noen av de samme tankene på akkurat dette, sånn bortsett fra noen raringer hist og pist på nettet /http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil). Er det virkelig så få som tenker slik? Som klarer å se for seg et veldig, veldig langt liv hvis de fikk muligheten? Med god helse og et fungerende hode? Jeg vil leve lengre!

skraatak85

07.11.2013 kl.16:30

Eivind: Takk for lang og spennende kommentar! Først: Veldig fint at du har stor appetitt på livet. Jeg er også ofte "livsglad", men det går i bølger. Det er mye jeg vil, men det er ikke alltid kroppen og psyken er med på laget.

Du setter deg umulige må...blir du ikke lett deprimert når du aldri kommer i mål, da?;)
Et langt liv kan være fint, det er mange spennende faser å oppleve. Men som du skriver, det forutsetter en god helse og et fungerende hode. Håper du får leve lenge, Eivind!

marius

08.11.2013 kl.20:47

Du er min favoritt blogger

Jeg sender deg en sang, jeg. Kos deg med den.

http://www.youtube.com/watch?v=to5IqXNTGGc

Sånn, nå skjer det noe :)

Vi kan sitte på hver vår side av Norge og høre samme sang.

Borghild

09.11.2013 kl.00:30

Kjenner meg til dels igjen! Føler mange (spesielt sånne superbloggarar) fyller dagane sine til randen og faktisk hadde trengt nokon ekstra timar. For eit kav! Eg føler som oftest kun at tida flyg dersom eg gjer ting eg ikkje burde for å utsetje noko viktig, haha.

skraatak85

09.11.2013 kl.10:12

Borghild: Hehe...

Mann Økseskaft

22.11.2013 kl.16:49

Har du for lite å gjøre? Jeg har en kjellerbod som må ryddes *hint hint*... Dessverre fikk jeg ryddet en stor bunke (NAV-)papirer forrige uke, ellers kunne du hjulpet til med det også.

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits