BABELS CHAMPANGE BRUNCH

                                                                                                     //Innlegget er sponset

Balkongen Bar på Hotel Norge lanserte nylig et delikat lørdagstilbud: Mellom kl 13.00 - 16.30 kan du nyte en bedre brunch, akkompagnert av musikk fra kjente DJs. I fjor blogget jeg om mitt døgnopphold og følte at det var på sin plass å teste ut det nye tilbudet.                                                   

Jeg tok på meg en ren bukse og spaserte inn dørene på Hotel Norge og opp trappene til den intime og kule baren. Jeg fant et ledig bord ved vinduet. En servitør kom raskt med et par aviser og en kopp te. Jeg lente meg tilbake og lyttet til musikken (som var litt for høy etter min smak).

Brunchen bestod av et lekkert fat med en god miks av: Spekeskine, hummus, yoghurt, muslie, solbærsyltetøy, vannmelon, brie, egg og bacon. To ulike typer brød ble servert som tilbehør. Biten med vannmelon gikk rett ned. Jeg fortsatte med et par skjeer av yoghurten med den mektige sirupen.

Brien lot jeg ligge, ikke fordi den så uappetittelig ut, men fordi jeg ikke har lært meg å spise den type fete oster. Brødet var ferskt og smakte hjemmebakt. Baconet var sprøtt og egget var godt stekt. Hummus (kikerter most med salt og pepper) var et hyggelig bekjentskap!Det beste var uten tvil atmosfæren i lokalet. Rolig, avslappet og stilfullt. Utover ettermiddagen fylte lokalet seg opp med gjester i alle aldre. Tydeligvis et attraktivt tilbud! Jeg kan virkelig anbefale å bytte ut den masete lørdagshandelen mot en innbydende slow-brunch i baren på Hotel Norge. Om du har tenkt deg på fest eller byen kan du se på opplevelsen som et tidlig vorspiel. Men det går helt fint å ta turen alene!

Gildet koster 195 kroner. (Er du BT-abonnement slipper du unna med hundrelappen!) For mer informasjon og reservasjon av bord, besøk Babel.as. 

Stikkord:

5 kommentarer

ann judith

22.06.2013 kl.17:54

Og dette er i Bergen, sikkert? Jeg tror sannelig jeg må ta en tur dit snart. Det er 38 år siden sist (ja, helt sant). Jeg var 11 år og på vestlandstur med familien. Det regnet og "alt" var stengt. Jeg forsto ikke stasen med byen i det hele tatt. De siste årene har jeg stadig villet ta turen, men det har bare ikke blitt... Kanskje ta med en venninne og bo på dette hotellet..?

skraatak85

22.06.2013 kl.17:56

ann judith: Jepp, hotellet ligget midt i byen og er staselig. Om du kommer til Bergen vil jeg gjerne vise deg rundt:) Og det regner ikke så mye som ryktet sier...Velkommen skal du være!

Susanne

22.06.2013 kl.20:47

Vann i munnen! Men litt for dyrt for meg dessverre...

Tine

23.06.2013 kl.11:17

For en fin måte å tilbringe lørdagsformiddagen på. Jeg får ta med meg BT kortet mitt og ta meg en tur snart :) Takk for tipset!

egedenne

24.06.2013 kl.00:54

Takk for tips! :) Skal jammen prøves :)

Ps:nå er alt klart for stemming :)

http://www.egedenne.com/2013/06/the-independent-blogger-award-time-to.html

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits