TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE TIL MITT INNLEGG OM NAV

Både på bloggen, påTwitter, og på Facebook og aller mest i kommentarfeltet i Dagbladet.

480 kommentarer har rent inn. Noen konstruktive, andre mindre konstruktive...Det som er sikkert er at innlegget engasjerer mange. Jeg har lest alle. Det er fint å bli lest og få tilbakemeldinger når man deler en så personlig historie. Det er klart det er tøft å lese de kommentatorene som utfordrer mest.

Jeg skriver fordi jeg ønsker det skal bli lettere for meg selv, og for alle andre å snakke om vanskelige ting (i offentligheten). De mest aggressive kommentarene bidrar ikke etter mitt syn til det offentlige ordskiftet.

Jeg kan naturligvis ikke legge ut hele min egen sak offentlig. Så jeg innser at mitt personlige eksempel har begrenset verdi som grunnlag for diskusjon. Gjennomgang av kommentarfeltet tyder på at de som er kritiske til min tekst, generelt synes å ha mindre kunnskap om, og erfaring med, psykiske lidelser. Jeg vil hevde at å dømme i enkeltsaker krever både full oversikt over gjeldende sak og generell kunnskap om psykiske lidelser.

Jeg innser at NAV-diskusjonen helst må føres på et generelt plan. Når så mange mennesker strever med deltakelse i arbeidslivet, ligger vel feilene både hos arbeidssøkende enkeltmenneskene og i arbeidslivet. Begge parter må gjøre så godt de kan og tilpasse seg den andre. Bedre samarbeid mellom partene oppnår vi blant annet gjennom en offentlig diskusjon. Så igjen; takk for deltakelsen.3 kommentarer

Tine

20.07.2013 kl.14:36

Det hender nok helt sikkert at folk uttaler seg litt flåsete, siden de ikke kjenner til deg. Det er veldig bra at noen tør å stikke hodet frem, så blir det ikke så farlig for oss andre etterpå :)

skraatak85

20.07.2013 kl.16:27

Tine: Haha...håper det:)

nina

21.07.2013 kl.10:48

Det er fint at du tør. Gjennom å jobbe med mennesker som skal navigere i NAV-systemet kan eg berette om mange lignende erfaringer. Eg har også ei god venninner som jobber på NAV, og har nokre tanker om at kunnskap er det som trengs meir av hos NAV, for at dei kan sjå mennesket bak. At sinne ikkje alltid er sinne, men nokre ganger et uttrykk for angst. Ellers er det også mykje som kunne vore betre om regelverket var annerledes, for mange er det vanskelig å navigere i jungelen av begrensende regler, og det kan vere for lite rom til fleksibilitet. Viktig med tanker fra dei som har behov fra hjelp, korleis kan vi ellers gjere systemet bedre i etterkant?

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits