STELLA PÅ STELL!

Denne uken ankom septemberutgaven av Stellamagasinet i posten, med selveste kulturministeren som coverdame! 

I tillegg til portrettintervju med Hadia Tajik får vi intervjuer med spennende og tøffe damer som skuespiller Lise Fjeldstad, skuespiller og artist Rebekka Karijord, student og forfatter Ingvild Tennfjord, grunder Eliza Krantz, komiker Sigrid Bonde Tusvik...etc.

Jeg digger at Stellamagasinet setter søkelys på uavhengige kvinner, kjente og litt mindre kjente, med sterke meninger. Å lese om dem er inspirerende og lærerikt!

Jeg er også fan av alle artiklene som handler om selvutvikling kontra "hvordan få den perfekte kroppen" som kvinneblader ellers skriver om. Selvsagt har også Stella artikler med matoppskrifter, motetrender og treningsøvelser, men de er skrevet på en sunn og balansert måte. Om du er kulturinteressert finner du mange gode tips til filmer, bøker, musikk, teater og nettsteder.

Tidligere leste jeg blader som Shape Up, Elle og Henne, til utmattelse. Jeg følte at bladene stilte for høye krav til mote, utseende, trening, reise, jobb og relasjoner. Intervjuobjektene var ofte jålete kjendiser. Det ble fjernt fra min virkelighet og dessuten kjedelig! Mens Stella gir meg motivasjon og selvsikkerhet. Her opplever jeg journalistikk som vil meg vel, som heier istedet for å kjefte/mase. Jeg leser om kvinner med meninger ved siden av kjendisstatus og suksess.Og noen har også utseende med seg. Sånn er det bare.

Og Stella er uten glossy cover. Bra!

Stikkord:

6 kommentarer

Kathleen

24.08.2013 kl.15:21

Jeg får prestasjonsangst av nettopp de flinke damene. Hadia liksom, den yngste ministeren. Er det noe bedre enn når jenter ser kropper og får prestasjonsangst av dét?

skraatak85

24.08.2013 kl.15:27

Kathleen: Ja, men i tilfellet Tadjik er det også snakk om brains og ikke bare looks.

Tadjik har jo begge deler og det er bedre enn bare looks.

Karen

24.08.2013 kl.17:15

Enig med deg Skraatak!

Greit, så er jeg like gammel som Hadja, og ikke i nærheten av å være minister, men det er heller ikke min ambisjon. Liker at Stella viser oss så mange ulike kvinner med ulike mål og ulike veier til målene, og ikke legger skjul på at både målrettet arbeid og tilfeldigheter/ flaks spiller inn.

skraatak85

24.08.2013 kl.17:22

Karen: Takk for hyggelig og konstruktiv kommentar, Karen:)

Helle Karina Johansen

25.08.2013 kl.06:01

Ikke et dumt tips. Skal kjøpes i en bladkiosk i nærmeste framtid. :)

scarlets

25.08.2013 kl.11:28

Elsker dette bladet!

Ta gjerne en tur innom bloggen min :-)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits