FESTLIGHETER

I helgen var jeg i en stor bursdagsfest på Smakverket, en fancy kafe i Bergen sentrum. 

Det var faktisk litt stas å stå på badet i mer enn 10 minutter. Jeg sminket meg og prøvde flere antrekk. 

Pynter på fasaden. Greit å teste det også.

På Smakverket ble jeg møtt av to sjarmerende dørvakter og skjønte snart at dette var en skikkelig fest og ikke noe tull. Videre ble jeg møtt av bursdagsbarnet, Karina, som serverte meg en velkomstdrikk. I lokalet var det mange fremmende folk. Først fikk jeg litt panikk, men etterhvert gikk det seg til. 

Etter noen timer var det klart for underholdnig. Karinas venner er stort sett musikere, hun selv inkludert. Første kvinne ut var Thea Lindthner Næss (ja hun fra The Voice). For en stemme! 

Svak belysning, men sånn er det på fest.

Bergen er en liten by, så utover kvelden kom det noen jeg kjente ramlende inn døren. Veldig kjekt å prate med noen hvor du kan hoppe over "hva heter du", "hva driver du med"...etc.

Jeg gikk ikke hjem før klokken 00.03, Da hadde jeg ikke mer å gi. Orket ikke å ta imot mer heller, for den saks skyld. Men det er min greie. Festen var topp den!

#blogg #foto #fest 

Én kommentar

Mona Therese

17.01.2014 kl.21:01

Hehe hørt det er veldig fint der :)

Marius

20.01.2014 kl.23:31

Hei,

det er lenge siden jeg har kommentert. Det har vært litt annen fokus, hvis du skjønner hva jeg mener... Men så gøy å se deg poste et party-innlegg den dagen jeg velger å skjekke ut bloggen din :) Gleder meg til å se hva som dukker opp her til helgen da..

beste hilsner

Marius

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

28, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits