NYTT TILSKUDD TIL FROKOST

Min morgenstund består som alltid av havregrøt, kaffe og dagens avis. Ingenting kan rokke ved mitt hellige rituale. Alene med kaffekoppen, den varme grøten og den ferske papirsverten. Det er noe meditativt over det. Uansett. Jeg er avhengig.

Etter legebesøk og et par blodprøver senere fikk jeg et nytt morgenrituale. Prøvene viste underskudd på D-vitamin. Fint å få en medisinsk årsak til trøttheten jeg har kjent på de siste...... ukene, - at alt er ikke psykisk. D-vitaminer kommer gjernnom å spise fisk, tran eller ved å utsette seg for sollys. Jeg er dessverre ikke flink til noen av delene.

Derfor har jeg fått resept på D-vitaminer,  og nå går alt, - snart, mye bedre.

#blogg #mat #helse #hverdag #kosthold

3 kommentarer

Tine

09.03.2014 kl.12:05

Så bra at litt tilskudd kan gi deg et puff i hverdagen. Jeg spiser også kosttilskudd for å få opp energi, og bli kvitt svimmelhet. Streptokokker er noe herk, har vært sykemeldt en uke og skal ha en til uke vekke fra jobb. (Sier det sånn at du ikke skal tro at alt er bare fryd og gammen)

Mostly R

09.03.2014 kl.20:29

Bra morgenrituale det der! Jeg går for skiver med ost og tomat, jeg - pluss så mye H-melk som jeg klarer å drikke! Og et bløtkokt egg, seff! Vitamintilskudd og aviser blir litt mer tilfeldig spredd utover dagen, men den beste D-vitaminkilden er nå solen, da!

Jeg har jo aldri vært fysisk syk før nå i sommer, og har "helseangst" - likevel er det betryggende å vite at etter å ha blitt sjekket fra topp til tå og på kryss og tvers nå i sommer kan jeg se bort fra det somatiske og jobbe med "bare" det psykiske . . . Nyt dine daglige D-vitaminpiller!

skraatak85

11.03.2014 kl.20:52

Tine: God bedring!

skraatak85

11.03.2014 kl.20:53

Mostly R: Fin frokost! Dagens viktigste måltid, spør du meg. Håper du har hatt en fin dag.

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

29, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits