JAKTEN PÅ LYKKEN

Landsorganisasjonen Rådgivning for spiseforstyrrelser har akkurat kommet ut med årets første utgave av medlemsbladet ROS - info. Temaet er "Det perfekte" og jeg bidra med kronikken: "Jakten på lykken".

Bladet kan bestilles på ROS sine nettsider.

#blogg #hverdag #mat #kosthold #trening #facebook #foto #litteratur 

4 kommentarer

Mostly R

18.03.2014 kl.22:12

Heisann, meldte meg nettopp inn i ROS, jeg vil gjerne støtte dette arbeidet, og veldig gjerne lese din kronikk - som jeg skal kommentere når jeg har mottatt medlemsbladet!

For øvrig hadde jeg en lang og fin prat med psykologen min i dag igjen, og selv om jeg er blitt så gammel at det ikke kan gjøres noe konkret for meg, er bare det å få utøse seg overfor en som lytter og forstår av uvurderlig betydning. Har vært så oppesen i hele ettermiddag og kveld, at jeg nærmest har vært for "hyperaktiv" å regne. Fikk svar på et par saker jeg hadde lurt på, og følte sterkt at alt gikk min vei nå!

Så nå er det på tide med litt avslapping før jeg fortsetter på boken jeg holder på med. Btw - har du fått lest noe i Lauveng sin bok?

Klem fra MR

skraatak85

19.03.2014 kl.10:19

Mostly R: Så flott at du har meldt deg inn i ROS. Da støtter du et viktig arbeid. Også stas at du vil lese teksten min!

Kjekt å høre om en opptur. Håper det fortsetter! Noen ganger er det nok at du noen bare lytter. Ofte kan det bli for mye analyser og "graving" i fortiden.

Jeg har kommet et stykke i boken "Arbeidsmaur...", ja. Interessant å lese hennes betraktninger om forholdet mellom arbeid og psykisk helse. Kjenner igjen mye. Og hun skriver på et lett og forståelig måte. Håper den får mange lesere.

23.03.2014 kl.15:04

Du gjør en god jobb, Johanne.

Kjæresten min hørte deg på Kafé Opera for noen dager siden, og kom hjem og fortalte at du hadde gjort inntrykk.

Ha en fin søndag.:)

Bjørn

skraatak85

23.03.2014 kl.15:18

Anonym: Så hyggelig å høre. Takk! Hils kjæresten din fra meg.

Mostly R

23.03.2014 kl.22:22

Hei på søndagskvelden! Har ikke fått noen bekreftelse på innmelding fra ROS ennå, men jeg ser at kontingenten er trukket fra kontoen min, så da har jeg vel bladet snart, tenker jeg! :-)

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

29, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits