JEG HAR SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL

OMG. Det var det første jeg tenkte da jeg så dette. Men slapp av, dette er ikke hva det ser ut som. Eller, det er strengt tatt så idyllisk, men uten tv-kameraer, kyniske gjester og skittent spill. 

Selv en gråblogger trenger litt egenpleie med velvære, soling, avslapning, bølgebrus og hotellfrokost. Helt uten sponsorer (pappa er ikke inkludert) har jeg dratt til Kanariøyene. Jeg fikk akutt behov for å komme meg vekk. Se andre gater, hente ny inspirasjon, sitte på balkong med garantert oppholdsvær. Drikke parasolldrinker ved bassengkanten. Dere skjønner. Slappe av er hovedprosjektet. 

Her har jeg 25 grader i luften, saltvannsbasseng, palmer, velutstyrt leilighet, balkong med havutsikt, badekar, rette vegger, fersk frukt og grønnsaker, gratis Internett...ect 

For å ikke bli bli helt neddopet og blasert (eller kjede meg ihjel) har jeg bestemt meg for å skrive om opplevelsen. Teksten på bildet under (Morgenbladet) oppsummerer opplegget.En annen krevende plan jeg har, er å lese ferdig Knausgårds første bind  av "Min kamp". I det hele tatt. Det kommer til å bli travelt. 

#blogg #helse #yolo #ferie #syden #reise

Ingen kommentarer

Mostly R

22.04.2014 kl.18:58

Så herlig!! Men sommeren har virkelig kommet il Vestlandet også, med bikinivær, soling og årets første plenslått! Har visst aldri vært så tidlig før!

Kos deg masse!!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

29, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits