REALITY CHECK

I går tok ensomheten meg. Jeg var forberedt, men likevel. Stedet er lite og ekstremt rolig. Og alt rundt meg er fremmed. Internettet er dårlig og på stranden er det gult flagg på grunn av sterke undervannsstrømmer. Dette er ting som hører med, men som gjør det ekstra utfordrende å være alene. Det er om å gjøre å vende oppmerksomheten vekk fra at alt ikke er topp. Det nytter ikke å tenke.

Hver dag starter bra med frokostbuffet på hotellet. Fersk appelsinjuice, kaffe, egg, toast, frukt og yoghurt. Det er mest familier og par her. Men jeg begynner å bli vant til det. Kommentarer får jeg. Riktignok mest hyggelige, som for eksempel den fra et dansk kjærestepar : "Helt alene? Jøss. Du er tøff" Eller "Awesome", som en nittenåring fra New York sa.

Det er lettere å ta initiativ hvis jeg setter meg små konkrete mål, som å ta bussen til en annen strand. Eller somi dag, da jeg kom jeg meg på en båttur. Jeg fikk sosialisert, snorklet og sett hvaler. Foreløpig reisens høydepunkt.Det blir mye lesing og skriving. Jeg kan opplyse om at jeg etter innspill, har lagt Knausgård på vent. Det ble for krevende å lese kapittel på kapittel om grining, død og vasking. Nå blar jeg ukritisk i noen danske blader jeg fant i lobbyen. 

Jeg prøver for øvrig å hengi meg til friheten av å være totalt uvitende om hva som opptar Fotballfrue, hva Dagbladet sladrer om og hva som er siste nytt om bybane-traseen.

Uansett. Jeg overlever. "What doesn`t kill you makes you stronger", og alt det der...

#blogg #ferie #foto #reise 

3 kommentarer

Marita Hansen

23.04.2014 kl.21:43

Tror det er lurt som du sier å ha konkrete planer og mål, ja. Da får dagen litt mere innhold. Håper du koser deg videre, fine du. :-)

Tine

24.04.2014 kl.06:31

Det er ikke bare bare å reise alene på ferie, jeg synes du er tøff jeg! Håper du trives i ditt eget selskap, og tar det som en utfordring. Jeg skal reise alene til London i 4 dager, i juni, men jeg har gjort det før, og er forberedt med detaljert "to-do" liste :) Kos deg i solen, med god mat og bølgeskvulp :)

Karen / Frøken Flink

27.04.2014 kl.22:51

Awesome er du! Jeg har for øvrig superlyst til å reise på ferie helt alene.

skraatak85

02.05.2014 kl.15:31

Karen / Frøken Flink: Da ønsker jeg deg riktig god tur!

Skriv en ny kommentar

skraatak85

skraatak85

29, Bergen

Gråblogger Kontakt: joma85@hotmail.com

Follow on Bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits